Přání všem...

20.01.2012 19:21

Vážení členové a přátelé,

dovolte mi, abych vám popřála vše nejlepší v našem novém kynologickém roce! Ze srdce vám všem přeji mnoho radosti, úspěchů a příjemných zážitků s vašimi čtyřnohými kamarády a snad ještě více pevného zdraví pro vás i vaše pejsky!
Kdo se účastnil výroční členské schůze, pro toho to již nebude novinkou, dovolte mi ale ještě naposledy na tomto místě pár slov k mojí rezignaci na post předsedkyně našeho kynologického klubu... Rozhodla jsem se tak převážně z časových důvodů. Jak jste mohli sami vidět, už nejsem schopná dávat našemu klubu tolik co dřív, a tak nemá smysl se funkce držet. Pokud nejsem schopná pracovat naplno, netěší to mě a jistě ani vás. Proto ráda dávám příležitost novému předsedovi panu Františku Štěpničkovi, který je plný elánu do nové práce, a to je moc dobře a věřím, že bude mým skvělým nástupcem! Ještě jednou mockrát děkuji celému výboru, se kterým jsem měla čest spolupracovat. Byla to spolupráce milá, konstruktivní a obohacující. Také děkuji vám všem, se kterými jsem se setkávala při výcviku nebo při různých akcích za vaši podporu a respekt, kterého jsem si vždy nesmírně vážila!
Nadále zůstávám samozřejmě běžnou členkou klubu a také výcvikářkou, takže nadobro se mě ještě nezbavíte :-) Dočasně budu ještě pracovat na tomto webu, dokud nové stránky nevytvoří Jana Gorčíková. Pokud budete cokoli potřebovat, klidně mě ještě kontaktujte, ráda vaše dotazy přepošlu nebo pokud budu vědět, odpovím. Nebojte, až bude fungovat nový web, budete ihned informováni!

 

Přeji vám krásné, štěstím naplněné dny!

Barbara Chropovská